Lokallisten for hele Holbæk kommune inviterer alle der interesserer sig for lokal udvikling, til et efterårs-seminar: Lørdag den 29. september kl. 10 til 14 i Mørkøv Hallen

Vi har indbudt en række spændende talere og debattører, der vil hjælpe os med at komme rundt om emnet.

Vi har formanden for Landsforeningen landsbyerne i Danmark, formanden for Fællesskabet Tølløse – Kulturhuset NO 1 og en repræsentant for Lokalforum i Vallekilde (der var ”Årets Landsby” i 2017) – og endelig vores egen Lars Qvist, der er formand for Projektudvalget for Lokal udvikling i Holbæk Kommune.

Lokallisten vil med dette arrangement, tage initiativ til en løbende debat om, hvad lokal udvikling betyder, hvad det indeholder i de enkelte lokalområder og hvordan civilsamfundet kan styrke lokal udvikling.

Det synes vi, er en naturlig opgave for en Lokalliste, der omfatter hele Holbæk Kommune – og vi håber at du vil møde op og styrke initiativet.


INVITATION

 Gør din by stærkere

Lokallisten for Hele Holbæk Kommune inviterer dig til tre timers oplæg, debat og inspiration om udvikling af lokalområder.

Det er gratis at deltage.
Lokallisten er vært med mad og drikke
Mørkøv-Hallen 29. september kl. 10-13
(vi slutter med en bid brød)

Oplægsholdere

Steen Kjær Jensen
Formand for Landsforeningen landsbyerne i Danmark. Han vil fortælle om landsbyernes vilkår og muligheder.

Jens Algot
Formand for Fællesskabet Tølløse. Han vil fortælle, hvordan foreningen har succes med at organisere og finansiere kulturhuset NO 1.

Anne-Birthe Køppen
Sekretær i Vallekilde Lokalforum, der blev kåret som Årets Landsby 2017. Hun vil fortælle om ’Den digitale landsby.

Claus Oluf Grøn
Fra 4440 – som vil fortælle om lokale forhold.

Lars Qvist
Medlem af Holbæk Kommunalbestyrelse for Lokallisten og formand for Projektudvalget til udvikling af lokalområder. Fortæller om muligheden for at samarbejde med kommunen.

Vi glæder os til at se dig

Bestyrelsen,
Lokallisten for hele Holbæk Kommune

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Finn Martensen
23 36 33 65
fima@holb.dk