SALGS- & HANDELSBETINGELSER

 

 

Salgs- & Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Lokallisten for hele Holbæk Kommune
Høedvej 4
4450 Jyderup
Telefon 72 36 87 60
Mail: kontakt@lokallistenholbaek.dk
CVR 38760424

Betaling
Betaling sker via QuickPay på en sikker forbindelse.
Du kan benytte følgende betalingsmuligheder på vores hjemmeside:

VisaDankort – Visa – MasterCard – MobilePay

(Ny png fil fremsendes)

Der betales kortgebyr efter gældende satser, som er i overensstemmelse med betalingstjenestelovens § 79

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til kontakt@lokallistenholbaek.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Vi bestræber os meget på at sikre, at alt fra webshoppen er uden fejl og mangler. Men skulle vi alligevel have overset noget, har du naturligvis mulighed for at reklamere.
Du skal reklamere hurtigst muligt og inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen/manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en uge efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, finder vi en løsning, og skal varen returneres refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lokallisten for hele Holbæk Kommune
Høedvej 4
4450 Jyderup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lokallisten for hele Holbæk Kommune og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.lokallistenholbaek.dk er webansvarlig Jan Floor ide & streg.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Lokallisten for hele Holbæk Kommune, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@lokallistenholbaek.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os kontakt@lokallistenholbaek.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. september 2017.