Læserbrev i Nordvestnyt
Susanne Utoft

Jeg undrer mig, når vi midt i valgkampen, pludselige er enige om alting. Det er selvfølgelig glædeligt, men hvorfor kommer det først nu?

Det er blevet en mærkesag for Venstre og Socialdemokratiet at kæmpe for lokalsamfundet – det har de ellers haft rig lejlighed til i flere år.

Lokallisten er dannet på grundlag af et stort ønske og en vision om, at levende lokalsamfund i et stort opland giver de bedste betingelser for os alle – også for ”hovedstaden”.

Siden kommunesammenlægningen har der været tendens til at samle det hele centralt – både i organisationen Holbæk kommune, men også når det gælder foreningsliv og kultur. Skoler, ældreplejen og Vej og Park har fået centrale ledelser i flere lag. Sportsbyen er blevet en realitet, imens de lokale Haller og idrætsfaciliteter er nedprioriteret.

Lokallisten vil satse på lokal udvikling for at skabe et en tryg og levende “base” for børn, unge og ældre, der hvor vi lever og bor.

Vi skal give mennesker de bedste betingelser for tryghed og udvikling, og det starter dér, hvor vi føler os hjemme, dér hvor vi kender hinanden.

Alle har brug for at være en del af frugtbare og levende fællesskaber – i hverdagslivet, fritiden og på arbejdet.

Susanne Utoft, kandidat for Lokallisten for hele Holbæk Kommune